Om oss

Om Gummi og Maskinteknikk AS

Gummiteknikk A/S ble etablert i 1982 ,har drevet med salg og service og er en solid aktør i industriens tjeneste. Vi leverte transmisjoner og transportbånd spesielt til gruveindustrien over hele landet frem til tidlig 90-tallet. Etter at mange gruver ble nedlagt endret vi struktur i firmaet og satset også på maskintekniske produkter og endret navn til Ingeniørfirmaet Gummi-& Maskinteknikk AS.

Vi holder til i Ingvald Ystgaards vei 5 i Trondheim og er 10 ansatte med fokus på kompetanse og leveringsdyktighet. Vår markedspolitikk er å levere produkter fra de fleste ledende produsenter, og har et stort varespekter som gjør at vi er en total leverandør innen industrien.

Vi leverer i dag til bransjer som bergverkindustrien, papirindustrien, trelastindustrien, næringsmiddelindustrien osv. og omsetter i dag for ca. 23 mill.

Service

Ingeniørfirmaet Gummi-& Maskinteknikk har god erfaring i servicearbeide med alle typer bånd og remmer. Vi har skjøteteam som utfører kaldvulkanisering, varmvulkanisering og reperasjon av gummibånd. De utfører også skjøting av drivremmer og skjøting av gummi/tekstilbånd.

Vi har 24-timers service.

 

Her kan du lese mer om oss

  • Adr: Ingvald Ystgaards vei 5, Trondheim
  • Tlf: (+47) 73 84 99 40
  • E-post: post@gummas.no
  • Org.nr.: 933 430 871